computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه دوستان محترم : آقا من یک تم دارم که لوگوش قشنگ جدا لود می شه اما نمی دونم چطوری بهش لینک بدم که هرکی رو لوگو زد برگرده صفحه اول سایت می شه لطفا راهنماییم کنید . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز الان لوگو دارای لینک هست؟یعنی کلیک می کنید جایی میره؟اگه آره کجا میره؟ اگر آدرس سایتتون رو بگذارید دوستان بهتر میتونن بهتون کمک کنن. اگر منظورتون رو دست فهمیده باشم خیلی راحت با یه ادیتور html میتونید به اون لوگو لینک بدید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز الان لوگو دارای لینک هست؟یعنی کلیک می کنید جایی میره؟اگه آره کجا میره؟ اگر آدرس سایتتون رو بگذارید دوستان بهتر میتونن بهتون کمک کنن. اگر منظورتون رو دست فهمیده باشم خیلی راحت با یه ادیتور html میتونید به اون لوگو لینک بدید. موفق باشید سلام دوست عزیز . بله دقیقا درست متوجه شدید . راستش لوگو جدا لود میشه اما لینک نداره . در کد HTML کجاش باید برم و لینک بدم ؟ دستورشو بلدم اما در فایل HTML باید رفت دیگه درسته به CSS که ربطی نداره ؟ درست متوجه شدم یا نه ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما باید همونجایی که کد لود عکس لوگو نوشته شده بری و کد لینک رو اضافه کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام مهدی جان : آقا تو فایل HTML تمپلت تنها در این خط نام لوگو ذکر شده . حالا من کجای این خط کد اضافه کنم . در ضمن این کد رو باید اضافه کنم دیگه نه ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز لینک دادن به عکس در اچ تی ام ال به این صورت است شما باید جایی که نام عکس هدر نوشته شده که یا در index.php است و یا در template.css شما اسم عکس هدر رو سرچ کن ببین کجا پیداش میکنی اگه داخل index.php بود که میتونیتغییرات رو بدی اما اگه دخل template.css بود که فکر نکنم بشه توی css به این صورت لینک داد(البته فکر کنم من بلد نیستم )حتما راهی هست البته میتونی توی محل هدر فعلیت یه موقعیت درست کنیو لوگو رو با ماژول داخلش قرار بدی و اینطوری خیلی راحت میتونی لینک بدی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 مهدی جان : اینکه می گی تو css نمیشه منم بلد نیستم چون دقیقا می خواستم همین کارو بکنم . الان یه موقعیت دقیقا در قسمت لوگو تعریف شده بنام logo اما عکس لوگو رو میارم کمی ناجور میشه چون کمی میاد پایین تر از جایی که باید اونجا باشه اما تو index.php فقط از اسم اون لوگو یکجا نام برده شده که اونم همون کدی بود که دادم . جای دیگش نیست . به این کدها نگاه کن در index.php هست : <?php if($this->countModules('absolute')) { ?> <?php } ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز اگه در محل لوگو موقعیت داری پس بهترین راه اینه که لوگو رو با ماژول توی همون موقعیت قرار بدی اگر هم یه کم پایینتر قرار میگیره باید یا لوگو رو کوچیکتر کنی یا اینکه اندازه موقعیت رو کم تر موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر