M K 2 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام در صورت امکان نام بسته تگ سایت جومینا را بفرمایید. و اگر امکانش یاشد لینکی جهت دانلود این افزونه (جوملا 2.5) مرحمت نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام جومینا از افزونه joomlatag استفاده میکنه که البته برای 2.5 هنوز منتشر نشده و دوستان خودشون برای 2.5 امادش کردن احتمالا اما افزونه مشابه تو انجمن منتشر شده کمی جستجو کنید پیدا میشه تو سایت جوملای جهانی هم پلاگین های سئوش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام از بسته های مشابه زیاد استافده کردم و نتیجه نگرفتم. اگر امکان داشته باشه همین بسته منتشر بشه ممنون میشم در اختیار ما نیز قرار دهند. (عیدی روز عید فطر!) یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 ببینید این سیستم مد نظر شماست http://www.signweb.ir/2013-08-03-07-16-08/web-design-learning/222-html-tutorials-4.html 1 واکنش ها : M K 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام و وقت بخیر بله یک بسته همگون. فقط من زمانی که در 1.5 استفاده میکردم از حالت بدون پسوند html استفاده میکردم و وواقعا نتیجه میداد. ممنون میشم این افزونه رو مرحمن کنید. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 اسم افزونه اینه aixeenataxonomysystem تو انجمن هم معرفی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر