elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان دنبال افزونه ای مشابه افزونه نمایش اخبار سایت یاهو می گردم افزونه Lof ArticlesSlideShow Module رو پیدا کردم ولی از نظر گرافیکی ضعیف هست عملا با اندازه تصاویر مشکل دارم. بعد از فعال کردن افزونه، با سایت gtmetrix درصد پایینی اعلام می کنه و بیشتر مشکل اندازه تصویر هست پلاگین دیگه ای سراغ ندارید؟ یا راه حلی برای این مشکل؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 92 با سلام عزیز چنین افزونه ای که فرمودید به قدری زیاد هست که با یه سرچ ساده میشه پیداش کرد منتها شما باید با حوصله مورد مد نظر خودتونو پیدا کنید حالا من این رو پیشنهاد میکننم: BT Content Slider مانند یاهو نیست ولی مانور های بسیاری رو میتوانید باهاش انجام بدید خودم به شخصه استفاده میکنم و درصد در سایت gtmetrix که فرمودید چک کردم هر 2 عدد 86 و 87 هست پس فکر نمیکنم زیاد لود رو پایین بیاره یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 جناب leksoz عزیز ممنون که پاسخ دادید از bt content slider استفاده می کنم ولی پایین سایت مشکل اینه که می خوام شبیه ماژول روی سایت یاهو باشه، یعنی اسکرولش به اون صورت باشه تیتر اخبار از یک طرف چرخش داشته باشه و تصویر خبر بزرگ باشه بیش از 20 افزونه مختلف رو تست کردم ولی نتیجه ای نگرفنم دنبال این افزونه هم هستم http://demo.themexpert.com/extensions/club-extensions/xpert-slider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام یا باید افزونه خاصی رو سفارشی سازی کنید و یا سفارش دهید تا از پایه براتون نوشته بشه موفق باشید 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر