dj_morteza 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام می خواستم ببینم کسی ازدوستان قالب جوملایی شبیه قالب زیر دیدن جایی؟ برای طراحی فضا های این قالب به جوملا 2.5 کسی هست که داوطلب بشود؟ http://www.templatemonster.com/demo/42465.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی این قالب برای جوملا 1.5 می باشد و می خواهید به جوملا 2.5 تبدیلش کنید؟ از جزو قالب های رایگان مانستر باشه فکر کنم آن را برای جوملا 2.5 داشته باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی این قالب برای جوملا 1.5 می باشد و می خواهید به جوملا 2.5 تبدیلش کنید؟ از جزو قالب های رایگان مانستر باشه فکر کنم آن را برای جوملا 2.5 داشته باشم. سلام خیر از قالب های رایگان نمی باشد و من می خوام این قالب رو داشته باشم می خواستم ببینم کسی هست از روی نسخه دمو قالب رو طراحی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما می تونید در پیغام خصوصی با بنده در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر