bardia 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من یه کامپوننت می خوام که روی منوی عناوین خبرها در سایت کلیک میکنم همه خبرها در زیر مجموعه های مختلف رو نشون بده مثل این http://www.ilna.ir/news/titr.cfm ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اینکار نیاز به هیچ افزونه ای نداره . خود جوملا اینکار رو میتونه انجام بده کافیست مجموعه های موردنظرتون رو زیرمجموعه یک مجموعه قرار بدید بعد یک منو از نوع فهرست مجموعه ایجاد کنید و در تنظیمات سمت چپ اون مجموعه والد را انتخاب کنید و باقی تنظیمات را هم مطابق میل خودتون انجام بدید لیستی کاملتر از آنچه که دمو دادید خواهید ساخت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardia 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اینکار نیاز به هیچ افزونه ای نداره . خود جوملا اینکار رو میتونه انجام بده کافیست مجموعه های موردنظرتون رو زیرمجموعه یک مجموعه قرار بدید بعد یک منو از نوع فهرست مجموعه ایجاد کنید و در تنظیمات سمت چپ اون مجموعه والد را انتخاب کنید و باقی تنظیمات را هم مطابق میل خودتون انجام بدید لیستی کاملتر از آنچه که دمو دادید خواهید ساخت موفق و پیروز باشید یا حق این کار رو کردم پیغام می ده هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود ، آن ها شامل مقالاتی هستند. من به سری خبر دارم در مجموعه های سیاسی و اقتصادی و .... که ابن مجموعه ها زیر مجموعه ی مجموعه اخبار هستند نوع آیتم لیست مجموعه رو انتخاب کردم و انتخاب یه مجموعه اخبار رو ممنون می شم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در مورد اون پیام میتونید با تنظیم گزینه "بودن پیام مطالب" روی مخفی آن پیام را پنهان کنید اما یک مشکلی هم این وسط هست که اونطور که انتظار داشتم انجام نمیشه اونم اینکه زیرمجموعه ها رو بصورت لیست نمایش نمیده و فقط لینکشون مشخصه و مطالب مجموعه والد فقط بصورت لیست نمایش داده میشه اگر بخواهید کار با این منو رو ادامه بدید باید همه مطالب رو در یک مجموعه قرار بدید و از زیرمجموعه استفاده نکنید یا اینکه هر زیرمجموعه را در منویی جداگانه نمایش بدید در غیراینصورت میتونید از گلوبال نیوز استفاده کنید که امکان نمایش لیست عناوین مطالب رو داره ولی سایر جزئیات رو در حالت لیست شامل نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardia 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در مورد اون پیام میتونید با تنظیم گزینه "بودن پیام مطالب" روی مخفی آن پیام را پنهان کنید اما یک مشکلی هم این وسط هست که اونطور که انتظار داشتم انجام نمیشه اونم اینکه زیرمجموعه ها رو بصورت لیست نمایش نمیده و فقط لینکشون مشخصه و مطالب مجموعه والد فقط بصورت لیست نمایش داده میشه اگر بخواهید کار با این منو رو ادامه بدید باید همه مطالب رو در یک مجموعه قرار بدید و از زیرمجموعه استفاده نکنید یا اینکه هر زیرمجموعه را در منویی جداگانه نمایش بدید در غیراینصورت میتونید از گلوبال نیوز استفاده کنید که امکان نمایش لیست عناوین مطالب رو داره ولی سایر جزئیات رو در حالت لیست شامل نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق یعنی برای هر منو یه گلوبال نیوز جدا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خیر . منظورم این بود که اگر میخواهید از منوی خود جوملا استفاده کنید باید هر مجموعه یا زیر مجموعه را در یک منوی جداگانه نمایش بدید و در تنظیمات اون منو هم تعیین کنید که مطالب رو فقط از همون مجموعه نمایش بده گلوبال نیوز این امکان رو داره که از تمام مجموعه هایی که در تنظیماتش انتخاب میکنید لینک عنوان مطالب رو بصورت یکجا داخل یک ماژول نمایش بده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر