sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من چطور مي تونم بگم كه وقتي كس با IE7 وارد سايت شد با css زير سايت اجرا بشه template.ie6.css اين كد رو گذاشتم ولي جواب نداد حالا من چكار كنم لطفا كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام کد بالا که ظاهرا تو کپی پیست کردن به هم ریخته این رو امتحان کنید: در ضمن در فایل xml قالب این فایل رو اضافه کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 منم همينو گذاشته بودم تو XML هم گذاشتم ولي اثر نكرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 باید مطمئن باشید که تنظیمات سی اس اس رو درست انجام داده اید و میتوانید از کد داخل یکی از قالب های اماده استفاده کنید و در صورتی که حتی یک فاصله اضافی در کد باشد کد عمل نخواهد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 مي دونم كد درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر