daneshpars 20 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام. به دنبال کامپوننت پرسش و پاسخی هستم که شامل امکانات زیر باشد : بتوان بخشهای مختلفی را برای پرسیدن سوال توسط کاربران ایجاد کرد برای مثال : بخش مشاوره ، بخش سوالات عمومی،بخش سوالات دینی ، بخش سوالات حقوقی و ... بتوان مدیرانی را نیز برای پاسخگویی تعریف کرد بطوریکه هر مدیر وظیفه پاسخگویی یک یا چندی بخش را داشته باشد.با طرح سوالات توسط کاربران ، مدیران مربوطه نیز پاسخ سوالات را بدهند. هر کاربر بتواند سوالات و پاسخهای خود را مشاهده نماید.علاوه بر آن مدیر سایت بتواند پرسش و پاسخها را عمومی نموده تا همه کاربران سوالات و پاسخها را مشاهده کنند. ======================= چنین افزونه برای جوملا 1.5 به صورت فارسی در *** واژه ممنوعه *** برای فروش گذاشته شده. اما من برای جوملا 2.5 لازم دارم. لطفاً اگر کسی چنین افزونه ای را سراغ دارد آن را معرفی نموده. و اگر --------------------------------------------------------. با تشکر از شما. ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی از درخواستهای منجر به ایجاد تبلیغات خودداری فرمایید ! قسمت آخر پست ویرایش شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بهترین افزونه رایگانی که میشناسم اینه :http://extensions.joomla.org/extensions/communication/question-a-answers/22307 ولی نمیدونم قابلیت مدیر بودنی که گفتید را دارد یا نه به نظرم بهترین افزونه برای خواسته های شما انجمن ساز جوملا , کیونا می باشد قابلیت فوق العاده ای در نوع خود دارد موفق باشید 1 واکنش ها : daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بهترین افزونه رایگانی که میشناسم اینه :http://extensions.joomla.org/extensions/communication/question-a-answers/22307 ولی نمیدونم قابلیت مدیر بودنی که گفتید را دارد یا نه به نظرم بهترین افزونه برای خواسته های شما انجمن ساز جوملا , کیونا می باشد قابلیت فوق العاده ای در نوع خود دارد موفق باشید درود و سپاس جناب میری . متاسفانه این افزونه امکانات مدیریتی را ندارد . من به دنبال افزونه ای هستم که امکانات کامل سیستم پرسش و پاسخ را داشته باشد. بله قبلاً با انجمن سازها کار انجام دادم ولی مشتری درخواست کرده که به صورت پرسش و پاسخ باشد و اگر خواستند پرسش را برای همگان نمایش دهند. همچنین سیستمی در یکی از وب سایتهای جوملایی معرفی شده اما برای جوملا 1.5 است. به هر طریق سپاس ازراهنمایی شما. اما اگر افزونه ای در همین رابطه باز هم سراغ داشتید ممنون میشوم معرفی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما easy discuss رو امتحان کردید؟ تجاری می باشد ولی ارزش خریدن رو داره. به دموی آن نگاهی بندازید متوجه خواهید شد نت سوشیال هم از آن استفاده می کند 1 واکنش ها : daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darker 5 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما افزونه FAQ Book رو امتحان کنید رایگان هست و اینکه شاید به درتون خورد (امتحانش ضرری نداره) 1 واکنش ها : daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر