bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 سلام. من کامپوننت روتیتر خبری رو نصب کرده بودم ولی چون نتونستم باهاش کار کنم حذفش کردم. از وقتی حذفش کردم یه مشکلی پیش اومده. اینکه نمی تونم مطلب جدید رو سایت بندازم، صفحه ارسال مطب جدید باز نمی شه. کامپوننت و ماژول و پلاگین مربوطه رو بصورت دستی هم حذفش کردم بازم درست تشد. گفتم اگه دوباره نصب کنم درست شه ولی بازم درست نشد. کسی می تونه کمکم کنه که چکار باید بکنم؟ خیلی ضروریه. فردا باید اخبار نشریه رو رو سایت بریزم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام چک کلی و پاکسازی کش رو انجام بدید. یه بسته نصبی از جوملا تو هاستتون آپلود و اکسترکت کنید و بدون اینکه نصب کنید پوشه اینستالیشن رو حذف کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از راهنمایی نون من از جوملا 1.5.21 استفاده می کنم. منظورتون از بسته جوملا همون جوملا 1.5.21 هستش؟جوملا 1.5.21 رو تو هاست آپلود و اکسترکت کردم ولی بازم درست نشد. راه دیگه ای نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام اول اینکه الحاقی که حذف کردید و فرمودید ماژول پلاگینش رو هم دستی حذف کردید حالا امکان داره جداولش در دیتابیستون باقی مونده باشه یا پوشه و فایلیش در هاست هنوز باشه که باید همه رو دستی حذف کنید... اگر خواستید پک جوملا رو دانلود و در هاست آپلود و اکسترکت کنید نسخه 1.5.22 رو برای هاستهای لینوکسی در فرمت tar و سایر هاستها با فرمت zip باید دریافت و اکسترکت و در نهایت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 ضمن تشکر از همه دوستان که در حل این مشکل کمکم کردند. مشکل ارسال مطلب حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر