fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان خسته نباشید من می خواهم تو سایت که چندین مجموعه دارد در هر صفحه مجموعه ها یک رنگ خاص باشد چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما میشه با اسکرین شات توضیح بدید که دقیقن چه چیزی رنگی باشه؟ بنده متوجه چیزی نشدم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 این دمو را نگاه کنید لطفا http://www.delgarm.com/index.php حالا روی منوهای ابلا کلیک کنید مثلا سلامت رنگ قالب سبز است خانه داری رنگ قالبش مایل به سرخ ابی است یا صفحه اصلی یک رنگ دیگر حالا من یک سری محصول دارم می خواهم روی هر کدام که کلیک کرد با یک رنگ نمایش داده شود مثل همین سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما اگر بخواهید مثل همین سایت بکنید من یک راه بیشتر به ذهنم نمیرسه اونم اینه که برای تعداد تمام منوها از همین قالب فعلی تون کپی بگیرید و هر کدام را برای منویی اختصاصی کنید و از طریق گزینه ی " تخصیص به منو " که در تنظیمات قالب قرار دارد هر قالب اختصاصی شده را به منوی مورد نظر تخصیص بدید 2 واکنش ها : fcmatoo و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام روش دیگر استفاده از کلاس منو میباشد کافیست در css قالبتون برای قسمتهای مختلف استایلی برای کلاس منو تعریف کنید و سپس نام کلاس را در تنظیمات منو وارد کنید تا با ورود به آن صفحه ، استایلهای مربوط به آن منو فراخوانی شوند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 روش دیگر استفاده از کلاس منو میباشد کافیست در css قالبتون برای قسمتهای مختلف استایلی برای کلاس منو تعریف کنید و سپس نام کلاس را در تنظیمات منو وارد کنید تا با ورود به آن صفحه ، استایلهای مربوط به آن منو فراخوانی شوند فکر کنم روش سختی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام والا اگر css را بلد باشید اونقدر ها هم سخت نیست و خیلی راحتتر از اینه که شما یه قالب رو از نو تغییرات بدی تقریبا" شبیه تعریف کردن پسوند کلاس ماژول برای ماژولهاست ولی با اندکی تفاوت یه مقدار راجع به این موضوع در داخل نت جستجو کنید آموزشهایی خواهید یافت به هر حال از هر روش که براتون آسونتر هست همون رو انتخاب کنید ولی به لحاظ سئو این کار موثرتر میباشد تا استفاده از چند قالب متفاوت موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : fcmatoo، محمدحسین میری و farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر