رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 سلام این کتاب یا بهتر بگم ایبوک رو دوست خوبم آقای رفوگر که از اعضاء این سایت هم است برای من ارسال کرده بود و از منابع موجود در نت تهیه شده و به ایبوک تبدیل شده و میتونه بسیار مفید باشد.البته دوست داشتم خودشون معرفی کنند.لطفا اگر نظر یا مشکلی هم مشاهده کردید به تهیه کننده یا من گزارش کنید. دانلود کتاب آموزش سی اس اس از سرور جومینا وب سایت تهیه کننده کتاب آموزش سی اس اس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram303003 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 لینک مشکل داره مشکل هم از سرور جومیناست بعد از صفحه ده ثانیه انتظار ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز لینک مشکلی نداره البته الان به راحتی دانلود می شه با اینحال تو آدرس داده شده توسط آقا رضا راحت می تونید به لینک دانلود از سایت اصلی هم دسترسی پیدا کنید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام فونت این کتاب چیه ؟ چون وقتی اجراش میکنم بعضی از حروف به شکل مربع هستند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر