shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام من هر کاری میکنم این مستطیل کوچک سمت چپ در این سایتم نمیره چکار کنم از شرش راحت بشم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم برید داخل فایل index.php قالبتون و تگ div ای که کلاس art-sidebar1 رو داره با محتویات داخلش حذف کنید قبل از هر کاری از کل قالبتون یک کپی بگیرید اگر هم نتونستیداطلاعات هاستتون رو برام پیام خصوصی کنید تا انجام بدم اگر هم روی لوکال هستید فایل index.php قالبتون رو برام ارسال کنید تا تصحیح کنم موفق باشید 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم برید داخل فایل index.php قالبتون و تگ div ای که کلاس art-sidebar1 رو داره با محتویات داخلش حذف کنید قبل از هر کاری از کل قالبتون یک کپی بگیرید اگر هم نتونستیداطلاعات هاستتون رو برام پیام خصوصی کنید تا انجام بدم اگر هم روی لوکال هستید فایل index.php قالبتون رو برام ارسال کنید تا تصحیح کنم موفق باشید نه نمیخواهم که کلا بلوگ سمت چپ رو حذف کنم اگر برید اینجا می بینید که یک مستطیل کوچک سمت چپ هست که می خوام اون نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام چیزی که میخوایین رو دقیقا با عکس مشخص کنید 2 واکنش ها : shayan3040 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام چیزی که میخوایین رو دقیقا با عکس مشخص کنید این هم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام معمولا" قالبهای آرتیستری ماژول منتشرنشده رو نشون نمیدن احتمالا" در موقعیت left یک ماژول بدون عنوان و محتوا منتشر کردید ماژولهای این موقعیت رو بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 با سلام معمولا" قالبهای آرتیستری ماژول منتشرنشده رو نشون نمیدن احتمالا" در موقعیت left یک ماژول بدون عنوان و محتوا منتشر کردید ماژولهای این موقعیت رو بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام مومن دست در نکنه درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر