clik8000 102 ارسال شده در مرداد 92 این قالب رو به عشق آقا امام زمان کار کردم و از یک ماه پیش قصدم این بود که نیمه شعبان منتشرش کنم امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره--------------قالب خوبی شده (البته به نظر بنده)-----------------------بر اساس تکنولوژی vid کار کردمسعی کردم با کلیه مرورگر ها مطابق باشهتوش از css3 استفاده شدهدارای 17 موقعیتمتناسب برای وب سایت های مذهبی----------------------------------------البته این ورژن 1 هستش اگه دوستان علاقه داشتن و قالب مورد پسندشون باشه ایشالله ورژن های بعد رو به صورت کاملا حرفه ای تر و با موقعیت های بیشتر منتشر میکنم (البته با کمک دوستان)-----------چون هاستم محدود بود نتونستم به صورت آنلاین قرار بدماگه دوستان بخوان میتونم تو نصب بهشون مک کنم تا مثل دمو بشه----------------------ضمناً ماژول هایی که استفاده کردم1- گلوبال نیوز2- کی 23- تب ساز GK54- یک کمی ذوق و سلیقه ------------------------------- دموی آنلاین ------------------------------ we-aleyasin.zip 11 واکنش ها : leila68، dishira، دفاعی و 8 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidham 2 ارسال شده در مرداد 92 دستت درد نکنه آقای عابدینی فوق العاده هستش خوشحالیم یه نفر هم به فکر دین سلام و مذهب هستش البته منکر کارهای عالی مهندس تهرانی و دوستانش نیستم و لی این قالب یه چیز دیگه بود 2 واکنش ها : mohsen kian و clik8000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر