Abdolah 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من یک مطلب جدید ارسال کردم به صفحه اصلی ولی نمایش داده نمیشه بخش و مجموعه انتخاب شده.. نمایش در صفحه اول هم تیک داره.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 کش سیستم رو پاک کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام از چه نسخه ای استفاده میکنید اگر از 1.6 استفاده میکنید گزینه ویژه شده را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Abdolah 0 ارسال شده در بهمن 89 کش سیستم رو پاک کنید و دوباره تست کنید ببخشید چه طور...این کار رو انجام بدم با سلام از چه نسخه ای استفاده میکنید اگر از 1.6 استفاده میکنید گزینه ویژه شده را بزنید من از خود جوملا استفاده نمیکنم سیستم مدیریت میترا استفاده میکنم که گفته میشه بر پایه جوملا 1.5 هستش..میترا2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام من با میترا کار نکردم (به سایت پشتیبانیش سر بزنید) اما اگه این قسمتش مثله جوملا باشه : از منوی بالا (منوی ابزار ها) در قسمت ادمین سایت : ابتدا چک کلی انجام بدید بعد از همون منو کش رو پاک کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست کش خود جوملا یک پلاگین در مدیریت پلاگین دارد. کش سیستم را باید از برنامه مرورگر خالی کرد. مثلاً در فایرفاکس از گزینه تولز و گزینه Clear Recent History ... استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر