leksoz 95 ارسال شده در مرداد 92 با سلام چندی پیش بود گوگل قول داده بود که گوگل پلاس کاربران هم توی نتایج جستجو گوگل نمایان بشه و حالا این کار رو انجام داده منتها طبق گفته هاش من وارد صفحه ستینگ شدم به 3گزینه برخوردم یکیش گفته هرگز از شخصی سازی استفاده نکن یکی گفته همیشه استفاده کن یکیش گفته در صورت نیاز حالا پیش فرض روی در صورت نیاز هستش... به عنوان مثال داخل صفحه گوگل بنویسید: میلاد خسروی خوب چندمین سایت اولی که نمایش میده یکی هست که ادرس گوگل پلاسش رو پیدا کرده که اتفاقا عکسشم کنارشه حالا میخواستم بدونم دوستان در مورد اینکه ادرس پروفایل گوگل پلاسمون هم تو نتایج گوگل پیدا بشه اطلاعاتی دارن؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 92 با عرض سلام دوستان مشکل بنده حل شد به اخرین لینک لیست نگاهی کنید: https://www.google.com/search?q=%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF+%D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C&newwindow=1&sa=N&biw=1280&bih=834&tbs=ppl_ids:--104939265127646221066-,ppl_nps:milad+khosravi,ppl_aut:1 داخل لینکهای مربوطه من اضافه شده و حالا داخل سرچ خود گوگل عبارت: milad khosravi رو بنویسید و میبینید اکانت من رو نمایش داده به صورت عمومی مشکلی نیست تاپیک حذف یا قفل بشه و در تاپیکی جدید توضیحات کامل برای ثبت رو بدم یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر