ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 سلام چطور با کامپوننت widgetkit ویدیو پخش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما این لینک رو ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/16627-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-widgetkit/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 سلام من چیزی نفهمیدم میشه زیر دیپلم یه توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام داخل نت جستجو کنید آموزش برای این افزونه موجوده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 شلام هرچی گشتم نبود اقا خواهشا یه نفر با حوصله و زیر دیپلم توضیح بده چطور یه کلیپ با این کامپوننت در سایت قرار بدم؟ 1 واکنش ها : mjrs نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 کسی نیست؟ یه برادری لطف منه جواب مارم بده اقا لری بگید من بفهمم چطور استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به لينک زير يک نگاهي بندازيد، کدهايي وجود دارد که به وسيله آن مي توانيد در مطلب خودتان ويدئويي رو که در يک مسيري در هاست آپلود کرديد رو به نمايش بگذاريد http://www.yootheme.com/widgetkit/examples/media-player بطور مثال اين کد اول هستش که بطور ساده نوشته شده <video src="/video.mp4" width="320" height="240"></video> فرض کنيد که من يک کليپ در هاست خودم در مسير public_html/files/clips/myclip.mp4 قرار دادم. وارد مديريت مطالب شده و مطلب خودم رو در آنجا مي نويسم و هرکجا که خواستم ويدئو قرار بدهم در اديتور خودتون آيکون HTML را ميزنيد و کد بالا رو در آن محيط و در خط آخر همه نوشته ها قرار ميدهيد و بجاي نوشته video.mp4 مسير فايل خودتون رو قرار ميدهيد، يعني public_html/files/clips/myclip.mp4 را قرار ميدهيد. و کد فوق تبديل مي شود به : <video src="/public_html/files/clips/myclip.mp4" width="320" height="240"></video> و براي تعيين عرض ويدئو عدد "320" جلوي width="320" را تغيير بدهيد و براي ارتفاع هم عدد "240" جلوي height="240" را تغيير بدهيد.به همين سادگي. موفق باشيد 2 واکنش ها : محمدحسین میری و ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر