sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) امروز براتون قالب گل گهر را به قالب جوملا 2.5 تبدیل کردم و براتون آوردم تصمیم گرفتم که هرکسی نیاز به تبدیل قالب داشت به صورت رایگان براش انجام بدم و کسانی که میخوان قالب های جوملا 1.5 را به جوملا 2.5 تبدیل کنم فقط کافیه که لینک دانلود قالب و یا اینکه خود قالب را برام به ایمیل rashidhosseini62@gmail.com ایمیل کنند تا اینکه من به صورت رایگان قالب هاشون رو تبدیل کنم و برای اجرت فقط کافیه برای سلامتی آقا امام زمان صلوات بفرستند http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13753594571.jpg دانلود قالب ویرایش شده مرداد 92 توسط sms118 5 واکنش ها : امیررضاتهرانی، rezaaaaa، majidghaffari و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیزم شما که زحمت میکشید یه اسکرین شات هم بزارید که دوستان بدودنند چی را دانلود میکنند با تشکر 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 92 باسلام ممنون از لطف شما ولی قالب مشکل داره وهیچ کدوم از موقعیت ها تعریف نشده ووقتی فراخوانی میکنی نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 باسلام ممنون از لطف شما ولی قالب مشکل داره وهیچ کدوم از موقعیت ها تعریف نشده ووقتی فراخوانی میکنی نشون نمیده دوست عزیز شما در قسمت تنظیمات باید نمایش موقعیت های قالب رو فعال نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیزم شما که زحمت میکشید یه اسکرین شات هم بزارید که دوستان بدودنند چی را دانلود میکنند با تشکر اسکرین اضافه شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 92 اسکرین اضافه شد این شد . ممنون قالب قشنگیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 92 دوست عزیز شما در قسمت تنظیمات باید نمایش موقعیت های قالب رو فعال نمایید سلام وقتی میام توی قسمت ماژول ها ویه ماژول رو توی موقعیت سمت راستم فعال میکنی وهمه تنظیماتش هم درسته بازم هیچ تغیری توی قالب ایجاد نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 سلام وقتی میام توی قسمت ماژول ها ویه ماژول رو توی موقعیت سمت راستم فعال میکنی وهمه تنظیماتش هم درسته بازم هیچ تغیری توی قالب ایجاد نمیشه برای ینکه ماژول سمت راست فعال شود موقعیت ماژول را روی left بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 92 این شد . ممنون قالب قشنگیه متشکرم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
l3l4c7_h4t 0 ارسال شده در آبان 92 سلام ممنون دوست عزیز قالب خیلی قشنگیه من طبق گفته هاتون تنظیمات رو انجام دادم ولی گالری و قسمت های دیگه رو نداره قسمت منو رو درست کردم و الان من میخوام گالری و نتایج تیم فوتبال رو اضافه کنم دقیقآ باید چیکار کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این بسته فقط خود قالب است و بصورت بسته نصبی آماده نیست . برای قسمتهای دیگر میبایست بنا به نیازتون افزونه نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر