elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان دنبال افزونه ای برای گالری تصاویر می گردم که کاربر پسند باشه. یعنی بشه راحت باهاش کار کرد و دردسر نداشته باشه. بصورت خودکار پوشه ها رو نشون بده. و با کلیک روی گزینه گالری وارد صفحه ای بشه که لیست تمام گالری ها وجود داره و با کلیک روی هر گزینه در صفحه جدید تصاویر آنرا بصورت اسلایدشو نشون بده چون قراره یک کاربر عادی گالری تصاویر رو مدیریت کنه برای همین کاربری آسانی داشته باشه حالا پیشنهاداتتون چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما افزونه ی رایگان می تونم بهتون فوکا گالری رو پیشنهاد کنم فارسی شده اش در جومینا با تمام احاق موجود می باشد جستجو کنید خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 ممنون هنگام نصب خطا میداد، برای همین سراغ ماژول دیگری بودم از widgetkit استفاده کردم اما کاربرپسند نیست ضمن اینکه کلی دردسر داره و برای یک طراح سایت که خودش مدیره خوبه باز هم میگردم لینک سالم که روی نسخه 2.5.11 نصب شه پیدا می کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما خطایی که داد رو اینجا قرار بدید تا برسی بشه ویدجت کید برای کاری که می خواهید به نظرم مناسب نیست شما دنبال یک گالری هستید و فوکا بهترین می باشد 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 ممنون دوست عزیز نسخه com_phocagallery_v322_joomina_ir را نصب کردم و مشکل حل شد از اینکه وقت گذاشتید متشکرم موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر