omid8182 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان من یک نسخه جوملارو روی هاستم نصب کردو ولی وقتی که بارگزاری ميشه ابتدا و انتهاش چند خط خطا وجود داره (من قالب نمايش روی موبايل استفاده ميکنم) http://WWW.pos.iran1412.com در صورتی که روی localhost چنين مشکلی نيست ميتونيد راهنماييم کنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز سلام : 1- لطفا پیغام خطا رو برای من و بچه ها بزار ببینیم تا بهتر بتونیم راهنماییت کنیم . 2- شما دوست من رفتید یک نسخه از جوملا رو نصب کردید که از نظر من (شخصا) باگ زیاد داره و مورد تائید شخص بنده نیست . لطفا تشریف ببرید یک نسخه از جومینا رو نصب کنید مطمئن باشید دیگر یا مشکلی نخواهید داشت یا مشکلاتتون کمتر می شود . شک نکنید . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب های دیگر هم این مشکل رو دارید؟ قالبهای مربوط به کامپوننت نسخه موبایل رو فقط سعی کنید برای موبایل استفاده کنید و برای سایت از قالبهای خود جوملا بهره ببرید... از نصب کامل جوملاتون مطمئن بشید از نصب کامل و تنظیمات صحیح کامپوننت نسخه موبایل هم مطمئن بشید جومینا روی نسخه 1.6 جوملا کار و منتشر کرده که براحتی می تونید از سایت جومینا دریافت کنید ولی اگر نسخه 1.5 جوملا رو فارسی شده خواستید تیم های زیادی هستند که به نظر بنده 2 تیم مامبولرن و جومفا نسخه های خوبی رو ارائه کردن و از سایتشون می تونید دریافت و نصب کنید... با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این کامپوننت در سایتتون رو غیر فعال کنید مشکلتون حل میشه com_mobilejoomla فایلها رو به درستی آپلود نکردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر