elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان می خوام عکس فوتر تمام عرض رو پوشش بده. مثل عکس پیوست کدام قسمت در کدام فایل را باید دستکاری کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام اولا باید دمو قرار بدید تا بتونیم دقیق بهتون بگیم دوما اگه مثه اکثر قالبایی که من دیدم باید بری تو پوشه قالبت و پوشه css و template.css را باز کنی وقسمت فوتر را ویرایش کنی برای اینکه دقیقتر بگم باید دمو قرار بدید موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 چون بصورت لوکال کار میکنم نمیتونم آدرس دقیق بدم قسمت فوتر رو دیدم عرض 100% تعیین شده. البته تست نکردم ولی اگه مقدارش رو بیشتر بدم درست میشه!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید از هاست رایگان استفاده کنید و آدرس رو قرار بدید تا کدهاتون قابل بررسی باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر