رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام

لطفا كمكم كنيد

در بخش ارسال پيام و ايجاد حساب كاربري سايت مشكل دارم.

وقتي ارسال مطلب و ايجاد حساب را مي زنيم پيغام خطاي زير ظاهر مي شود.

---------------------------------

تابع پست الکترونيک را نمي توان فراخواني نمود..

--------------------------------------------

تو رو خدا كمك كنيد.

داره آبروم ميره. اين سايتو زياد تبليغ كردم.!!

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

ابتدا مطمئن شید که هاستی که گرفتید امکان ارسال ایمیل هم دارید یا خیر... (برای این مورد با ادمین سرورتون تماس بگیرید)

اگر نتیجه نگرفتید این راه رو امتحان کنید:

سطح دسترسی فایل configuration.php رو قابل نوشتن کنید یعنی 777 (بعد از انجام کار مجدد به حالت اولیه برگردونید) بعد به تنظیمات اصلی سایت برید و از سربرگ سرور و بعد بخش مربوط به " تنظیمات پست الکترونیک "

رو قسمت " سامانه ارسال نامه الکترونیک " رو روی " سرور smtp " قرار دهید و تنظیمات دیگر این بخش رو هم انجام دهید و ذخیره کنید و بعد ببینید مشکل رفع می شه یا خیر...

موفق باشید

لینک به ارسال

من بررسي كردم . حق با شماست و هاست من اين امكانات رو نميده(امكانات ايميل). حالا من ميخوام كليه امكانات سايتم رو به همراه مطالب به هاست جديد انتقال دهم. آيا ميشه بدون از بين رفت مطالب و امكانات سايتم اين كارو بكنم.

اگه ميشه راهنمايي بكينيد.

ممنونم:exclamation:

لینک به ارسال

بله امکان پذیر هست.

اول اینکه اگر هاست جدیدتون هم کنترل پنل cpanel باشه ادمین سرور جدیدتون براحتی می تونه هاست به هاست کنه...

اگر راه بالا مقدرو نبود کافیه شما یک بک آپ کامل از دایرکتوری هاستتون که پوشه ها و فایلهای جوملا درش هست بگیرید و همینطور یک بک آپ از دیتابیسی که برای جوملا درست کردید... (البته اگر فول بک آپ بگیرید هر دو این موارد رو شامل می شه...

راه های مختلفی برای تهیه بک آپ هست که یکی از بهترین راه ها این هست که برای گرفتن بک آپ وقتی وارد کنترل پنل هاست شدید به قسمت Backups مراجعه کنید و...

بعد می تونید بک آپتون رو در هاست جدید ریستور کنید...

موفق باشید

لینک به ارسال

خيلي خيلي متشكرم از شما

براي اينكه من سوال رو نوشتم و شما در يك چشم به هم زدن جواب منو ميديد. اين نهايت حسن نيت شما رو مي رسونه . واسه همين من قصد دارم بعد از روز اربعين يه قالب رو كه خودم طراحي كرم واستون بذارم

يا حق:heart:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...