ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 سلام من این سیستم که شامل یک کامپوننت و یک ماژول هست رو نصب کردم اما توی سایت به شکلی که در تصویری که پیوست کردم نشان میده مشکل کچاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام احتمال زیاد مشکل از قالب سایتتون هست با قالب پیش فرض جوملا امتحان کنید در ضمن ادرس سایت رو هم بذارید تا کدها بررسی بشه 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 http://qalamdan.ir/index.php/2013-07-29-07-28-55 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام مشکل از ورژن php شماست این نسخه ای که ضمیمه کردم رو دانلود و نصب کنید، به احتمال زیاد حل خواهد شد 13486212191.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 سلام حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام روی لوکال تست میکنید؟ اگر بله روی هاست تست کنید و اطلاع بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 هم لوکال هم هاست روی هر دو css جواب نمبده به هم میریزه http://qalamdan.ir/index.php/2013-07-29-07-28-55 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست من مشکل که حل شده و آرشیو انجام میشه! لطفا اعلام کنید که مشکل ظاهری دارین، ممنونم برای حل ظاهر هم به فایل default.css در مسیر ماژول برید (در مسیر assets\css) و خط 10، خطی به این صورت وجود داره width: 250px; ، شما اونو کنید width: 350px; درست میشه موفق باشید 2 واکنش ها : دفاعی و ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooojooo 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام آقای انگوتی لطفا راهنمایی کنید که چرا با اینکه در حالت پیشرفته بازه زمانی خاصی رو انتخاب میکنیم باز هم تمام مطالب سایت رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر