hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من دارم یه قالب طراحی میکنم و می خوام تاریخ و تیتر مطالب در کنار هم باشه الان اول تیتر میاد و در خط زیرش تاریخ و من می خوام در کنار هم باشن یه عکس هم گذاشتم خودم فکر میکنم از طریق overide کردن پوشهcontent و تغییر اون بشه اینکار را کرد ولی من دقیقا نمی دونم کجاش را باید دستکاری کنم می تونم از طریق مارجین کردن این کار را بکنم ولی نمی خوام از این راه برم ممنون میشم کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام برای اینکار باید با کدهای پی اچ پی و جوملا اشنایی داشته باشید در همون فایلی که گفتید باید توابع مربوط به تاریخ و تیتر رو پیدا کنید و کدهاشون رو ویرایش کنید و کنار هم بذارید توابع زیر رو باید ویرایش کنید <?php if (($params->get('show_author')) or ($params->get('show_category')) or ($params->get('show_create_date')) or ($params->get('show_modify_date')) or ($params->get('show_publish_date')) or ($params->get('show_parent_category')) or ($params->get('show_hits'))) : ?> <dl class="article-info"> <dt class="article-info-term"><?php echo JText::_('COM_CONTENT_ARTICLE_INFO'); ?></dt><?php endif; ?> 3 واکنش ها : p30yaran، مصطفی صفرعلی و hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام آقای دفاعی می تونید خودتون ویرایشش کنید من با کد های جوملا آشنایی ندارم یعنی اصلا بلد نیستم من کارم با مارجین کردن راه افتاد ولی می خوام راه اصولیش را یاد بگیرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر