farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من يك سايت فارسي و انگليسي (دوزبانه) طراحي كردم. حالا مي خوام كه اعداد در سايت فارسي، بصورت فارسي نمايش داده بشه ولي در قسمت انگليسي سايت اعداد انگليسي باشد. چكار بايد كرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام باید در css مخصوص هر زبان فونتهایی رو تعریف کنید که برای اون زبان کاربرد داشته باشند اکثر فونتها اغلب تک کاربردی هستند . باید برای زبان فارسی از فونتهای فارسی و برای زبان انگلیسی از فونتهای لاتین استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من براي غير فعال کردن پلاگين مربوط به اعداد فارسي اقدام کردم ولي پلاگين رو پيدا نکردم. راه ديگري به غير از پلاگين هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام یکبار دیگر در مدیریت پلاگینها ببینید پلاگینی به نام Content - Joomina Persian Number دارید یا نه البته برای سایت دو زبانه که میخواهید اعداد به دو شکل متفاوت نمایش داده بشن میبایست تنظیمات این پلاگین را غیرفعال کنید راه حل اساسی که به غیر از پلاگین باشه همونیه که در پست شماره 2 توضیح دادم وقتی سایت دوزبانه میشه یعنی یک css برای زبان فارسی ایجاد شده و یکی هم برای زبان انگلیسی کافیه در css مربوط به زبان انگلیسی برای font-family ها فونتی را تعریف کنید که عدد را بصورت لاتین نمایش دهد و در css زبان فارسی هم برای font-family ها فونتی را تعریف کنید که عدد را بصورت فارسی نمایش بده موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من در جوملا قسمت تنظيمات قالبها يك كپي از قالب ايجاد كردم و يكي را براي فارسي تنظيم كرده و يكي را براي انگليسي تنظيم كردم و مطالب هم فارسي انگليسي هستند و همه چيز درسته. ولي وقتي در سي پنل وارد فولدر template ميشم يك فولدر از اين قالب هست و فقط ميشه روي اون تنظيمات انجام داد و اين تنظيمات روي هر دو قالب ايجاد ميشه. آيا در جاي ديگري اين فولدر ذخيره ميشود؟ جوملاي من هموني هستش كه از 1.7 به 2.5 به كمك شما تبديل كردمش آدرس سايت هم iliagroup.co نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر منظورتون اینه که قالب رو انتخاب کردید و بعد از بالا دکمه کپی کردن رو زدید در اینصورت شما فقط یک استایل جدید ایجاد کردید نه یک قالب جدید که برای اون پوشه ایجاد بشه برای ایجاد یک کپی از قالب (نه استایل) در ستون قالب روی نام قالب موردنظرتون کلیک کنید در اینصورت وارد صفحه ای میشوید که در انتهای آن فیلدی قرار دارد که با وارد کردن یک نام دلخواه به عنوان قالب جدید یک کپی از قالب با نام موردنظرتون براتون نصب میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر منظورتون اینه که قالب رو انتخاب کردید و بعد از بالا دکمه کپی کردن رو زدید در اینصورت شما فقط یک استایل جدید ایجاد کردید نه یک قالب جدید که برای اون پوشه ایجاد بشه برای ایجاد یک کپی از قالب (نه استایل) در ستون قالب روی نام قالب موردنظرتون کلیک کنید در اینصورت وارد صفحه ای میشوید که در انتهای آن فیلدی قرار دارد که با وارد کردن یک نام دلخواه به عنوان قالب جدید یک کپی از قالب با نام موردنظرتون براتون نصب میشه موفق و پیروز باشید یا حق با تشكر از روشي كه گفتيد كپي كردم و مشكلم حل شد باز هم تشكر 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر