fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 دوستان تو این سایت http://hkousha.com/ زیر تب های علوم پایه و مهندسی یک اسکرول مطالب است ولی نمی دانم چرا حرکت می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام آخر من نفهمیدم چی شد تیتر زدی چرا حرکت نمی کنه تو متن نوشتی چرا حرکت می کنه اگه منظورت اینه که چرا حرکت میکنه خودت داری میگی اسکرول مطلب اسکرول هم کارش همینه که مطالب را بیاره و بره اگه می خوای حرکت نکنه احتمالا یه تعیین زمان در ماژولش هست زمان اون را زیاد کن اگه منظورت اینه که چرا حرکت نمی کنه برای من حرکت کرد و رفت ولی دکمه های بالاش کار نمی کنه حالا بعد از این حرفا ، سایتت خیلی سنگینه و تا بیاد بالا طول می کشه سبک ترش کن موفق باشی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلاک غلط املائی داشتم ببخشید چرا حرکت نمی کنه؟ چی کار کنم سایت سبک تر بشود بیشتر مطالب من متن است و عکس کم ندارم نه اینکه نداشته باشم کلا چی کار کنم سایت سبک تر بشود؟ واقعا اسکرول حرکت کرد ؟ پس چرا برای من حرکت نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام دکمه های بالاش کار نمی کنه من سایت شما را زدم و اون قسمت رو که شما می گید نگاه کردم و بعد رفتم سر یه کار دیگه و بعد یه ربع که نگاه کردم دیدم تغییر کرده ، فکر کنم سرعت اون را خیلی کم کردید(زمان تغییر را بالا بردید)در نتیجه خیلی دیر عوض میشه شاید هم من دارم اشتباه میکنم اساتید دیگه نظر بدن در زمینه بهینه سازی هم من تخصصی ندارم و نمی تونم درباره اش نظر بدم از متخصصاش بپرس موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر