msn0098 11 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من دو تا مشکل با فوکا داشتم اول اینکه تو ماژول فوکا وقتی مجموعه ی اصلی رو انتخاب میکنم،عکس های زیر مجموعه نمیاد و هر بار که یک زیر مجموعه درست میکنم باید برم توی ماژول و اون مجموعه ی جدید رو هم اضافه کنم..... نکته ی دوم------------------------------ ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام اول اینکه لطف کنید سئوال جدید رو در تاپیک جداگانه بپرسید تا در اینده بشه بهش استناد کرد و دارای لینک جدا باشه از دوستانم خواهش میکنم جواب سئوال دوم رو ندن چون اگر کس دیگه ای این سئوال رو داشته باشه بعدا با جستجو تو انجمن نمی تونه راحت پیداش کنه اما در مورد سئوال اول اگر اشتباه نکنم باید تو تنظیمات خود فوکا گالری نمایش زیر مجموعه ها رو فعال کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در مرداد 92 من مشکلم ماژوله..... هربار باید برم تو ماژول و زیرمجموعه ی جدید رو هم انتخاب کنم تا به نمایش در آد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در مرداد 92 من مشکلم ماژوله..... هربار باید برم تو ماژول و زیرمجموعه ی جدید رو هم انتخاب کنم تا به نمایش در آد البته مشکل دیگه تو ماژول اینه که وقتی میخوای رو عکس کلیک شه تا مجموعه رو نشون بده ارور میده فهمیدم که index.php/ رو بعد آدرس سایت و قبل کامپوننت نمیزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر