رفتن به مطلب
freef

مشکل در طرح ارسال مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام.

من در سایتم یک منو ساختم که زیر منوی آن از نوع طرح ارسال مطلب است.

مشکل من این است که نمی دانم چگونه با طرح ارسال مطلب کار کنم.یعنی می خواهم روی آن گزینه ی مورد نظر که کلیک شد به صفحه ای که پست های متوالی من را نشان می دهد هدایت شود.

و در ضمن برای ارسال پست در این طرح ارسال مطلب چه کار کنم.؟

لطفا اگر پستم تکراری یا در جای نامناسب است این بار را ببخشید.

با تشکر از توجهتان.53.gif

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز

این منو بطور پیش فرض برای کاربران فعال هست

وقتی کاربر به سیستم لاگین کند و روی ارسال مطلب کلیک نماید صفحه نوشتن مطلب باز خواهد شد و با توجه به سطح دسترسی میتواند مطلب را ارسال کند

شما به سیستم لاگین میکند یا نه ؟؟(از سایت)

موفق باشید

لینک به ارسال

لینک به ارسال

با سلام و تشکر از اینکه توجه کردید.

اما دوست عزیز من به این کامپوننت نیازی ندارم.

ببینید من فقط می خواهم مثلا اگر در جایی زیر منوی خبر را ایجاد کردم به صفحه ای برود که در آن صفحه بتوانم>>>

مثل بلاگفا یا وردپرس پشت سر هم پست جدا گانه بدهم.زیرا در طرح مطلب فقط می توان به یک پست آدرس داد ولی من می خواهم آن زیر منو, صفحه ی پست دهی من را بیاورد.

با تشکر اگر راهنمایی کنید.

لینک به ارسال

دوست عزیز ببخشید من ایتدا منظور شما رو متوجه نشده بودم

اگر میخواهید وقتی روی یک منو کلیک میکنید به لیستی از مطالب (اخبار یا اموزش یا .... ) هدایت بشید البته اگه ایندفعه منظورتون رو درست متوجه شده باشم

شما ابتدا یک مجموعه یا بخش درست کنید و مطالبی که ارسال میکنید را در آن بخش یا مجموعه قرار دهید

شما میتونید مطالبتون رو به دو شکل نمایش بدید ( هر دو رو تست کنید هر کدوم که با سلیقه شما جور بود همون رو انتخاب کنید)

1- لیستی از مطالب موجود در بخش یا مجموعه(یه لیست از عنوان مطالب که زیر همدیگه قرار گرفته اند)

2- نمایش مطالب بخش یا مجموعه بصورت وبلاگ(یعنی خلاصه ای از هر مطلب با دکمه ادامه مطلب که زیر هم دیگه قرار گرفته)

برای این کار هم یک منو بسازید اون رو نمایش بصورت لیست یا وبلاگ ( هر کدوم که دوست دارید) انتخاب کنید و مجموعه یا بخش خودن رو هم انتخاب کنید تا نمایش داده بشه

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...