pedramf2 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان. من موقعی که قالب جدیدو آپلود میکنم تو جوملا این پیغامو میده خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید. Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 741 is not allowed to access /home/edareh/domains/edareh-kf.com/public_html/tmp/install_4d3c7c50e1c88 owned by uid 48 in /home/edareh/domains/edareh-kf.com/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 Warning: file_put_contents(/home/edareh/domains/edareh-kf.com/public_html/tmp/install_4d3c7c50e1c88/index.html) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/edareh/domains/edareh-kf.com/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 خواهش میکنم هرچه سریعتر کمکم کنید. ممنون از شما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از چه طریق قالبتون رو نصب می کنید؟ این آموزش هم مفید خواهد بود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در بهمن 89 من از طریق آپلود. روی سیستمم فایل رو دارم و اونو آپلود میکنم. چی کار باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 معذرت می خوام اون لینک رو در ارسال قبلی فراموش کردم قرار دهم: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF مسیر نصب الحاقات جوملا از جمله قالب: مدیریت سایت / امکانات / نصب/حذف <-> admin / Extensions / Install/uninstall موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در بهمن 89 آخه هر قالبی که نصب میکنم اینطور میشه و این پیغام رو میده....!!!!! من میتونم پسورد و نام کاربری جوملامو به صورت پیام خصوصی در اختیار شما قرار بدم که شما برام درستش کنید؟ ممنون اگه امکانش هست بهم بگید.... منتظرم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 این امکان هم هست که به خاطر تنظیماتی باشه که ادمین سرورتون اعمال کرده باشه... اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر