hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان خسته نباشید یک مشکلی توی قالب پیش اومده نمیدونم چرا اینطوری شده یعنی مشکلی نداشت جدیدا اینطوری شده http://eshgho-asheghi.ir ببینید قالب سمت چپش سیاهه و خیلی میره به سمت چپ با چند مرورگر تست کردم به چند تا از دوستان هم گفتم چک کنن همه گفتن میره سمت چپ مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما باید ببینید که چه تغیری در قالب دادید رفعش کنید مثلن تو کدهای css دست برده باشید یا افزونه ای جدید نصب کرده باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام این مشکل رو ماژول آمار بازدید که با عنوان "آمار عاشقان" استفاده کردین بوجود آورده اگه غیرفعالش کنید میبینید مشکل حل میشه احتمالا یه جایی تداخل پیدا میکنه و اعداد میزنه بیرون از محوطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آمار بازدید رو هم غیر فعال کردم اما باز هم ببینید میزنه بیرون آمار بازدید باید فعال باشه نمیتونم غیر فعالش کنم آقا محمد من هیچ افزونه جدیدی نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در انتهای فایل media/mod_vvisit_counter/digit_counter/gold.css کد زیر را وارد کنید .vdigit_counter { overflow: auto; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا مصطفی ممنون الان دیگه سمت چپ نمیره اما ی مشکلی هنوز هست که کمی از نوشته ها سمت چپ هستن الان عدد های آمار بازدید سمت چپ هستن به اندازه 5px نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خواهش میکنم . میشه روی یک عکس مشخص کنید چیزی رو که میخواهید من الان مشکلی نمیبینم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 درست شد من زوم کرده بودم رو موزیلا این مشکل پیش اومده بود بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر