reza1388 5 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من دونبال افزنه ای هستم که به صورت پاپ آپ باشه که در اون پاپ آپ بشه ماژول به جای متن قرار داد پاپ به این صورت باشه که صفحه سایت بالا اومد تا ماژول رو تکمیل نکنه بسته نشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مرداد 92 افزونه های زیادی برای اینکار هست پیشنهاد میکنم پلاگین درج مازول در مطلب رو دانلود و نصب کنی و یه پلاگین پاپ آپ مانندsamplepopup یا popin رو نصب کنی و یه ماژول html دستی ایجاد کنی و در ابتدا و انتها کد پاپ آپ کردن رو قرار بدی و مابین کدها با پلاگین درج ماژول در مطلب ماژولت رو قرار بدی. اینطوری میتونی مازول رو بصورت پاپ اپ نمایش بدی که به هنگام ورود به سایت برای بیننده نمایش داده بشه. موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 92 عرض شما درست ولی این چیزی رو که یم خوام بزارم خودش ماژول یک کاپونتت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام با مطالعه آموزش زیر میتونید هر موردی را داخل پاپ آپ نمایش دهید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/584-tooltip-popup.html اما اینکه پاپ آپ فقط به شرط تکمیل اطلاعات موردنیاز بسته بشه ، افزونه ای برای این مورد ندیدم اگر به کدنویسی جاوا تسلط داشته باشید میشه اینکار رو هم انجام داد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر