mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من کامپوننت جی کامنت جومینا را نصب کرده . مطابق تصویر زیر ، هرکاری کردم نتوانستم به متن "اضافه کردن نظر" مارجین بدهم. لطفا بفرمایید برای شیفت دادن متن "اضافه کردن نظر" به سمت چپ باید چه کدی را به چه قسمتی از چه فایلی اضافه کنم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بهتر است دمو انلاین بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 92 دروود متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما به آدرس زیر بروید bigbook.ir/components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.css کد زیر را پیدا کنید (خط 7) #jc h4 { text-align: right; } با کد زیر جایگزین کنید #jc h4 { padding-right: 15px; text-align: right; } 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 92 دروود درست شد. متشکرم 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر