computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه دوستان محترم و دوست داشتنیم : آقا در سایتم متاسفانه چه از بخش مدیریت و چه از بخش Front هر کاربر جدیدی که با هر سطح دسترسی می سازم در سایت نمی تونه وارد شود . من حتی با مدیریتم نمی تونم وارد بشم به سایت (به بخش مدریت وارد می شم اما از سایت وارد نمی شم ) یعنی اگر یک کاربری در سایت من عضو شود نمی تواند وارد سایت شود . حتی بعد از فعال کردن حساب کاربری از طریق لینک ایمیل . جدا تعجب برانگیز است . چرا ؟ www.oriental-phoenix.com لطفا دوستان مهربانم بررسی نمائید . منتظر راهنمایی های شما دوستان گلم هستم . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 سلام مهدی جان از کی اینطور شده؟ جدیدا افزونه ای نصب نکردی یا تغییری در سیستم ندادی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام مهدی جان از کی اینطور شده؟ جدیدا افزونه ای نصب نکردی یا تغییری در سیستم ندادی؟ سلام مجتبی جان : نه مجتبی جان - به من از شرکت زنگ زدن گفتن اینجوری شده . من اطلاع ندارم دقیق چه زمانی بوده . اما آخرین کامپوننتی که نصب کردم درست بود . کامپوننت SEO بود . حالا می رم غیر فعالش می کنم ببینم چی شده . اگر می تونی لطفا بیشتر راهنماییم کن . از نزدیک دیدی سایت رو ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . راستی زمانی که سایت رو آفلاین می کنم با نام کاربری و کلمه عبور می تونم وارد بشم اما وقتی آنلاین هست نمی شه حتی با کلمه عبور و نام کاربری مدیر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 بله مهدی جان سایتتون رو دیدم و مشکلی که فرمودی وجود داره! الحاقات نصب شده رو بررسی کنید... این کار رو هم می تونید انجام دهید: (البته اولویت با مواردی هست که در بالا عرض کردم) پک کامل جوملا رو دریافت کنید. (برای هاست لینوکسی با فرمت tar و برای سایر هاست ها فرمت zip ) و بعد از اطمینان از کامل بودن دانلودتون اون رو در هاست در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا رو آپلود کردید، آپلود کنید و بعد اکسترکت (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... برای اطمینان قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه امیدوارم مشکل حل شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 بازم سلام به مجتبی جان و دیگر دوستان : مجتبی جان من کامپوننت AceSEF رو نصب کردم و تمام تنظیماتش درست هست و اجرا میشه اما یک تنظیم دارد که Global SEF URLs نام دارد . این آیتم رو که غیر فعال می کنم درست می شه . حالا چیکار کنم این آیتم همون گزینه ای هست که در قسمت مدیریت و در قسمت Global Configuration وجود دارد اما نامش Search Engine Friendly URLs هست یعنی اینو که غیر فعال می کنم درست میشه . چیکار کنم مجتبی جان ؟ اگر کلا من این کامپوننت رو Uninstall کنم نظرت چیه ؟ اصلا گذشتم از SEO . چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 مهدی جان بررسی کن ببین پلاگینهای این کامپوننت فعال هستن یا نه که اگر نبودن فعال کن و مجدد مشکل رو ببین حله یا خیر... بعد اینکه سئو خود جوملا هم که باید فعال باشه فایل htaccess.txt رو هم در هاست به شکل زیر تغییر نام بده: .htaccess بعد اینم انجام بدی بد نیست: در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری اگر بازم نشد یه بار حذف کاملش کن و مجدد نصب کن امیدوارم مشکلت حل شه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر