kazy2003z 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام و خسته نباشید ماژول اسکرول مطالب جومینا رو نصب کردم وقتی مطالب قرار میگیرن پس زمینه مازول سفید میشه و توی سایت قشنگ نیست چطور پس زمینه رو پاک کنم و بدون پس زمینه سفید باشه برنگ سایت بشه؟؟ با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق noafarin-kh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در مرداد 92 درست شد.ولی بعضی مواقع برخی از حروف مربع میزنه اونو چطور برطرف کنم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من تمام صفحات تون رو چک کردم ولی کاراکتر ناخوانا ندیدم اگر در صفحه خاصی این مشکل را دارید لینک اون صفحه را قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر