aliriza 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام طاعات و عبادات همه دوستان قبول باشه من افزونه کومنتو رو برای نظرات وبسایتم نصب کردم اما دوتا مشکل دارم اول اینکه نظرات در صفحه اصلی و در زیر هریک از پستهایی که نظرداده شده نشان داده می شه می خوام که فقط در ادامه مطلب همون مطلب نشون بده مشکل دیگه ای که هست اینه که در وقت ثبت نظر گزینه یوزنیم و پسورد در بالای کادرش هست می خوام اون دو تا نباشه اگه کسی بلده لطفا بگه خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما لطفن اسپم نکنید اگر کسی می دونست حتمن جواب می داد. برای برداشته شدن متن اضافه کردن نظر در قسمت صفحه اصلی هم میشه فایل ترجمه را پیدا و آن متن را پاک کنید هم با css میشه مخفی کرد هم در قسمت کدهای php اش دست برد در مورد مشکلی دوم من متوجه نشدم لطف کنید آدرس سایت قرار بدید تا بهتر متوجه شم!. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در شهریور 92 لطفا بهتر راهنمایی کنید مشکل دوم حل شد فقط مشکل اول مونده که نظرات رو درصفحه اصلی نشون می ده دستان کسی می دونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با جستجو سریعتر به پاسخ میرسید ! پست شماره 4 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/21745-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%DA%A9%D9%88%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%88/#entry103601 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : aliriza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر