mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من میخوام از ماژول منو 2 تا منو با ظاهری متفاوت بسازم یک منو برای منو بالا و یک منو برای منو سمت راست سایتم این منوهای من ظاهری متفاوت دارن پس نمیتونم از ماژولم کپی بگیرم اینجوری هر دوتا مثل هم میشن دوستان کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟؟ من از منوی خوبه استفاده میکنمariextmenu ممنون دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما احتمالن توی تنظیماتش داره که منو horizontal یا vertical باشد بگردید حتمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 من بد توضیح دادم یا شما اصلا توضیح منو نخوندید من مشکل افقی و عمودی ندارم من میخوام مثلا اگر منوی بالام رنگ زمینه آبی و رنگ فونت قرمز و علامت آیکن داره منوی سمت راستم رنگ زمینه زرد و نوشتش مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما خوب ویرایش css باید بدید باید مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 سلام لطفا سوالم را کامل بخونید و خواهشا کامل هم جواب بدید من اگر css منو را عوض کنم .ظاهر دو منو تغییر میکنه.من نمیدونم چکار کنم فقط یکیش عوض بشه اینو البته کامل برام توضیح بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست من برای اینکه از یک ماژول دونوع و به عبارتی دو رنگ بندی متفاوت داشته باشیم باید از کلاس های ماژول استفاده کنیم (همون قسمتی که تو ماژول ها پسوند کلاس ماژول مینویسه) حالا شما داخل افزونتون ببینید جایی برای نوشتن "کلاس ماژول" و یا "پسوند کلاس ماژول" داره یا نه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 سلام بله داره ولی هر چی مینویسم نمیدونم چرا اعمال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بنده بهتون گفتم که باید به css مسلط باشید ولی شما ... دمو آنلاین بدید تا بگیم کدوم خط رو باید ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر