probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 سلام من یه مشکل برام پیش اومده روی لوکال و ومپ سایتهای جوملا 1.5 باز نمی شه و ارور 500 می ده . این مشکل فقط برای چند سایت که j1.5 هست - مطمئنم از زمانی که ومپ رو دستکاری کردم این مشکل پیش اومد این مشکل از زمانی پیش امد که می خواستم mod rewrite رو فعال کنم . برای این کار روی ومپ کلیک کردم و از apache madule یه چیزی رو زدم که یادم نیست چی بود . Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. آپاچی لاگ رو هم چک کردم داخلش این ارور ثبت شده . [Tue Jul 23 21:54:52 2013] [alert] [client 127.0.0.1] F:/wamp/www/ts02/.htaccess: Invalid command 'RewriteEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration, referer: http://localhost/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام فایل htaccess.txt رو تغییر نام دادین به htaccess. ؟ اگر تغییر نام دادین محتویات فایل htaccess رو قرار بدین تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 نه من فقط از روی آیکون ومپ کلیک کردم و از apache madule یه چیزی رو زدم که یادم نیست چی بود . فکر می کنم rewrite_madule بود ، اما الان وقتی که می گردم پیداش نمی کنم بعد از اینکار چند تا از سایت هام ارور می دن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام منوی Apachi modules یه مقدار طولانی هستش برای دیدن باقی گزینه ها انتهای منو یک علامت فلش کوچکی قرار داره که با کلیک بر روی اون میتونید باقی گزینه ها روهم ببینید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر