sanaie 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بنده از یک قالب دارم استفاده می کنم منوهایی که زیر منو دارند به صورت کشویی باز نمیشن وبا فونت کوچکتر زیر همان منو نماش داده می شود خود قالب هم تنظیم خواصی در این زمینه نداره راهی وجود داره که بتونم این حالت رو تغییر بدم و تمام زیز منو ها رو کشویی کنم احتمالا ماژولی چیزی هست برای این کار؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مرداد 92 باید در قسمت Css های مربوط به منوتون دستکاری بکنید. و تعیین کنید که زیر منوها در حالت عادی نمایش داده نشوند و فقط زمانی که ماوس روی یک گزینه میره زیر منوهاش نمایش داده بشند. برای اینکار ابتدا نام موقعیت منوتونو پیدا کنید و کد هارو روی اون اجرا کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 یک لینک از سایت بذارید تا ببینیم از چه ماژولی استفاده میشود اینطوری دوستان سریعتر میتوانند مشکل شما را حل کنند. البته میتوانید از کامپوننت com_swmenufree7.4 که برای جوملا 2.5 هست استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر