alirad20 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ممنون میشم در خصوص تبدیل تاریخ میلادی به شمسی من را راهنمایی کنید ظاهرا این افزونه تاریخ رو از تابع php میخونه و حتی وقتی از جوملای فارسی استفاده می کنیم تاریخ رو میلادی نشون میده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghiamat 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام من هم همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما این کامپوننت تولید سیستم خودکار دارد. باید به سیستم mvc و تسلط کافی به php و نحوه شمسی سازی کامپوننت کامل مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
am.dolatabad 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 جالبه فروم های ایرانی همه شده سئوال های بی جواب! باید دانش داشته باشیم خوب نداریم شما که دانش این کار رو داری لطف کن و بنویس تا ما هم یاد بگیریم بالاخره باید از یک جایی شروع کرد دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما خب باید منشا تولید تاریخ را کشف کنید که خودش کلی وقت می بره اما اگر پیدا بشه کلی از کار ها تموم میشه وقتی پیدا کردید یک jdf باید add کنید و خروجی تاریخ را پیدا و به صورت میلادی به شمسی تبدیلش کنید البته بگم برای هر افزونه راه متفاوتی داره مثلا jevent یک سیستم کاملن کامل از جهت تاریخ هست.تبدیل این نوع کامپوننت ها اصلا قائده خاصی نداره باید خروجی رو ببینید و طبق اون تغییرات ان را اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 چیشد یعنی یکی نبود بیگه بریم کدوم فایل و کدوم کدها رو جابجا کنیم این همه زحمت که کشیده میشه توی این فروم اما... فروم های ایران واقعا ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما ظاهرا شما دانش برنامه نویسی ندارید زیرا از نوع درخواست تون مشخص می باشد عزیزم جلالی سازی به همین سادگی ها نیست که با دوتا دستور پوشه درست بشه مگر کسی بشینه برای شما جلالی کنه و فایلش رو بده این تاپیک ظاهرا به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید در صورت ادامه اسپم بر اساس قوانین تالار برخورد خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر