kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان اگه کسی فارسی ساز فارسی ساز easydiscuss رو داره لطف کنین لینک دانلودشو بهم بدین من نسخه ی انگلیسیشو نصب کرد م نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان اگه کسی فارسی ساز فارسی ساز easydiscuss رو داره لطف کنین لینک دانلودشو بهم بدین من نسخه ی انگلیسیشو نصب کرد م http://stackideas.com/component/billings/?controller=download&task=translation&joomla=25&extension=com_easydiscuss&language=fa_IR ببخشید مشکل حل شد پیداش کردم این لینک فارسی سازش 5 واکنش ها : findmedia، sajjadnajmeh، محمدحسین میری و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اون لینکی که دادید به نظرم لینک لاگین کرده شما به سایت بود که لینک دانلود پکیج زبان ظاهر شد دوستان می تونند از این لینک زبان persian را پیدا کرد و ابتدا ثبت نام کنند بعد دانلود کنند http://stackideas.com/downloads/languages 4 واکنش ها : kavpar، sajjadnajmeh، karbar و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 ببخشید من این کامپوننت رو نصب کردم ولی جز 2 تا بحث خودش نمیتونم نه تو مدیریت جوملا نه تو سایت بحث جدیدی ایجاد کنم ؟ دسترسی های ایجاد بعث رو هم رو همه دسته های دسترسی قرار دادم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad690 0 ارسال شده در شهریور 93 ببخشید من این کامپوننت رو نصب کردم ولی جز 2 تا بحث خودش نمیتونم نه تو مدیریت جوملا نه تو سایت بحث جدیدی ایجاد کنم ؟ دسترسی های ایجاد بعث رو هم رو همه دسته های دسترسی قرار دادم ؟ چرا راست به چپ نیست؟؟؟ اینطوري كه بدرد نميخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad690 0 ارسال شده در شهریور 93 راست به چپ نیست! راهی برای راست به چپ کردنش هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alexi 0 ارسال شده در شهریور 94 با درود و وقت بخیر افزونه رو دانلود کردم. در سایت اصلی هم وارد شدم و دانلود کردم اما هیچ تغییری حاصل نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر