mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من میخوام چند فیلد الزامی و چند فیلد اختیاری به ثبت نامم اضافه کنم.دوستان کسی راهنماییم میتونه بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود برشما آموزش تصویری اون برای جوملا 1.5 قبلن در جومینا منتشر شده است جستجو کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 ممنون میشم لینک مطالبی که میفرمایید را هم بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی یه سرچ خیلی کوچیک هم برای بدست آوردن این آموزش زیاد بود! بفرمایید : http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/322-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 سلام نه کار سختی نیست ولی ما وقتی جستجوهامون به نتیجه نمیرسه تاپیک میزاریم من لینکی که شما فرمودید را قبلا پیدا کرده بودم ولی لینکش جواب نمیده نمیدونم چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید از کامپوننت CB استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من به کمک این اموزش ------------------------------ تونستم فیلدهامو اضاف کنم ولی نتونستم فیلدهامو الزامی کنم دوستان اگرکسی لینک درست آموزش را داره ممنون میشم برام بزاره مرسی ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی مطابق قانون شماره 6 تالار لینک حذف گردید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای الزامی کردن فیلد کافیست در داخل تگ input فیلد موردنظر عبارت required را اضافه کنید <input type="" id="" name="" value="" size="" required /> موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر