farokh110 5 ارسال شده در تیر 92 سلام وارد این سایت بشید و روی یکی از مطالبش کلیک کنید بعد از عنوان مطلب یک بخشی رو داخل یک مستطیل طوسی قرار داده چه جوری اینکار رو کرده؟ البته می دونم که باید کلاس براش تعریف کرد می خواستم راحتت ترین راه رو بدونم کدش رو نیز لازم دارم و اون کسی که مطلب می ذاره چی کار باید بکنه این سایت با جوملا 1.5 طراحی شده و دقیقا شبیه عصر ایران است میشه قالبش رو گیر آورد؟ www.naseron.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در تیر 92 با استفاده از css انجام شده به این صورت که اومده برای کلاس more. رنگ بک گراند تعریف کرده که در که در فایل template_css.css ذخیره کرده. ممکن که اسم این فایل برای شما فرق داشته باشه template.css layout.css و ... و قتی این کد را وارد کنید متنی که بعنوان ادامه مطلب انتخاب میشه زمینه آن رنگی می شود. 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما برای قالبش هستند قالب هایی که خبری باشند ولی این قالب اختصاصی طراحی شده به کپی رایت آن نگاهی بیندازید 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در تیر 92 با استفاده از css انجام شده به این صورت که اومده برای کلاس more. رنگ بک گراند تعریف کرده که در که در فایل template_css.css ذخیره کرده. ممکن که اسم این فایل برای شما فرق داشته باشه template.css layout.css و ... و قتی این کد را وارد کنید متنی که بعنوان ادامه مطلب انتخاب میشه زمینه آن رنگی می شود. ............................. سلام ممنون از پاسختان لطف می کنید بفرمایید دقیقا کجای اون فایل اون کد هست؟ naseron.ir/templates/naseronv1.0/css/template_css.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در تیر 92 ............................. سلام ممنون از پاسختان لطف می کنید بفرمایید دقیقا کجای اون فایل اون کد هست؟ naseron.ir/templates/naseronv1.0/css/template_css.css .......................... بعد اینکه اگه بخواهیم همین کار رو با k2 انجام بدیم به صورت است و کجا باید اعمال بشه؟ کدش چیه دقیق؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 معذرت میخوام کلاسش intro. هست خط 1015 template_css.css راستش با k2 زیاد کار نکردم.. یه تستی میکنم متوجه شدم قرارا میدم.. 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 ممنون منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 این رو تست کنید ببینید درست میشه یا نه. در آدرس components\com_k2\css فایل k2.css خط 194 div.itemIntroText رو استایل bckground-color اضافه کنید ببینید درست میشه با نه من تست کردم انجام شد 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام ببخشید دیر جواب دادم واقعا متشکرم جواب داد آیا راهی به غیر از اعمال دایو این کلاس، در کدهای مطلب برای مشخص کردن متن اینترو وجود داره؟ راهی آسان تر که شخصی که مطلب می زنه اذیت نشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 همممم.. فکر کنم وقتی استایل رو قرار دادین کافیه که هر شخصی که مطلب وارد میکنه ادامه مطلب رو بزنه تا استایل لود بشه. شما یک یوزر با دسترسی پایین بساز یک مطلب بذار و ادامه مطلب رو قرار بده ببین اعمال میشه یا نه 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در شهریور 92 پاسخ همممم.. فکر کنم وقتی استایل رو قرار دادین کافیه که هر شخصی که مطلب وارد میکنه ادامه مطلب رو بزنه تا استایل لود بشه. شما یک یوزر با دسترسی پایین بساز یک مطلب بذار و ادامه مطلب رو قرار بده ببین اعمال میشه یا نه ضمن عرض سلام و تشکر بنده در مدیریت محتوای جوملا (و نه کا2) این کد رو اعمال کردم ولی با زدن ادامه مطلب نشون کلاس اعمال نمیشه و فقط از طریق ویرایشگر و قرار دادن کلاس دایو در مطلب انجام شد لطفا راهنمایی نمایید تا راه ساده تری را بیابم کد را اینگونه اعمال کردم با تشکر .intro{color:#444;font-size:18px;background-color:#F8F8F8;border-bottom:1px solid #E0E0E0; border-top:1px solid #E0E0E0;font-weight:normal;line-height:24px;padding:4px 0 12px 0;text-align:justify;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در شهریور 92 اطلاعات سایت را برایم ارسال کنید تا یک نگاهی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر