mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این اولین ماژولیه که من ترجمه کردم می دونم که خیلی اشکال داره ولی من تستش کردم کار می کرد خوشحال می شم بزرگان بهینه کنندش موفق باشید http://dl.joomina.ir/file.php?file=eecb8194cd8da61d51ada788e9908123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 كاش دمو هم نشون ميدادي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 دمو خدمت شما: http://technotravels.com/home موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 وقت ضنضصضب این پیام رو میده : خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi 59 0 ارسال شده در بهمن 89 ecomp عزيز سلام ديشب يه مطلب تو سايت اصلي جومينا تو اين زمينه قرار گرفت مي تونيد مطالعه بفرماييد احتمالاً مشكل شما حل مي شه http://joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 من نصب کردم تو صفحه وب سایت ای خطا رو داد ! چیکار کنم ؟ Notice: Array to string conversion in C:\wamp\www\Yousofa_Demo-J16\modules\mod_featuredcrollnews\helper.php on line 51 Notice: Undefined variable: Array in C:\wamp\www\Yousofa_Demo-J16\modules\mod_featuredcrollnews\helper.php on line 51کسی میدونه این اخطار واسه چیه ؟ من نصبش کردم به جای اخبار اینو نشون میده : Notice: Array to string conversion in C:\wamp\www\Yousofa_Demo-J16\modules\mod_featuredcrollnews\helper.php on line 51 Notice: Undefined variable: Array in C:\wamp\www\Yousofa_Demo-J16\modules\mod_featuredcrollnews\helper.php on line 51 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 نمايش پيام هاي خطا رو در تنظيمات پي اچ پي ومپ سرور خاموش كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 نمايش پيام هاي خطا رو در تنظيمات پي اچ پي ومپ سرور خاموش كنيد ! ممنون. میشه بگین چجوری این کارو بکنم ؟این ارور باعث مشکل تو سایت نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 روي ايكون ومپ در كنار ساعات كليك چپ كنيد و بعد رو گزينه php برويد و در منو باز شده php setting رو انتخاب كنيد و در ليستي كه باز شده تيك گزينه Display Erroes رو برداريد ! به همين راحتي ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون مشکل حل شد فقط میخواستم بدونم این ارور یا اخطار مشکلی تو سورس سایت به وجود نمیاره ؟ منظورم اینه که این مشکل برای سایت مشکل ساز نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 خير در تنظيمات پيش فرض و مورد نياز جوملا اين مورد ذكر شده كه نمايش پيام هاي خطا بايد غير فعال باشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر