samiraaaa 3 ارسال شده در تیر 92 سلام؛ بچه ها یه سوال دارم. کسی میتونه کمک کنه که چطوری میشه کاری کرد که توی کامپوننت جوم شاپینگ کاربر بتونه فقط یک محصول رو خریداری کنه!؟ یعنی مشتری از یه فروشگاه که 100 تا مدل محصول داره فقط اجازه داشته باشه از یه محصول به تعداد دلخواه خرید کنه و امکان خرید همزمان چند محصول نباشه! و اینکه چطور میشه توی تعداد، حداقال تعداد خرید رو بیش از 1 عدد قرار داد؟ یعنی کاربر وقتی روی دکمه خرید محصول کلیک کنه، مثلا بجای یک عدد، 10 عدد انتخاب بشه! و برای بیشتر از 10 تا باید تعداد وارد کنه؟! ممنون میشم دوستان اگر کسی کمکم کنه. خیلی ضروریه.، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در تیر 92 بچه ها کسی نیست کمک کنه؟ اگر کسی میدونه، لطفا بگه، هزینه ش رو هم اگر قابل بدونید پرداخت می کنم. خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در تیر 92 ببخشید آپ میذارم اما مشکلم خیلی ضروری و فوری هست. اگر کسی میتونه کمکم کنه لطفا دریغ نکنه! اگر لازم باشه بابت هزینه هم می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر