mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان افزونه ای وجود داره که امار سایت رو در مدیریت نشون بده فقط؟ نمیخام مازولش رو نصب کنم تا در سایت به نمایش دربیاد. میخام فقط مدیریت از میزان بازدید سایت با خبر باشه! هست چنین چیزی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان افزونه ای وجود داره که امار سایت رو در مدیریت نشون بده فقط؟ نمیخام مازولش رو نصب کنم تا در سایت به نمایش دربیاد. میخام فقط مدیریت از میزان بازدید سایت با خبر باشه! هست چنین چیزی؟ درود 1- از سیستم پیش فرض جوملا استفاده کنید و ماژول نمایش دهنده رو فقط برای گروه ادمین منتشر کنید. و یا 2- کد های آمار گیر رو از نوع مخفی انتخاب و در یک ماژول دستی منتشر کنید. در این صورت می تونید آمار رو در پنل سایت آمار گیر ببینید. راه های دیگری هم هست... یاعلی 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 والا با این دو راه آشنا نیستم و دقیقا منظورتونو نفهمیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام فکر کنم لینک زیر نیازتون رو برآورده کنه http://www.joomina.ir/joomla-admin-template/595-template-admin-missioncontrol-persian.html موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر