ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 باسلام ببخشین من میخواستم که قسمتی از این قالب که اصلا موقعیت تعریف نشده رو حذف کنم ویا یه موقعیت تعریف کنم واسش که بتونم فعلا غیر فعالش کنم ولی شند وهر کار کرددم قالب به هم ریخت ممنون میشم خودتون یه نگاه بهش بندازین templateDetails.xml اینم یه فایل دیگه index.php اینم فایل css قالب template.css اینم یه فایل دیگه از این قالب style.css من میخوام موقعیت انتهایی قالب که فکر کنم نامش ایمیج هولدر هست حذف کنم یا بشه کلا غیر فعال بشه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدین و دقیقا" اعلام کنید کدوم قسمت را میفرمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 سلام این ادرسش http://www.volleyballnews.ir/ واینم قسمتی که میخوام حذفش کنم در انتهای قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 92 سلام اگر میخوایین اون قسمت ها رو پاک کنید از خط 124 تا 167 داخل فایل index.php قالبتون رو حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 اقا مشکل سرجای خودش باقیه وبا این کارم قالب به هم میریزه یکی کمک کنه لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 92 دوست من اونطور که گفتم حذف کنید، نباید مشکلی پیش بیاد اطلاعات ادمین جوملاتون و یا هاست رو پیام خصوصی کنید تا نگاه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر