vahid2star 2 ارسال شده در تیر 92 باسلام بنده میخوام اسم قالب رو تغیر بدم ولی هرکار میکنم نمیشه منظورم همون اسم پوشه قالب هست که همه محتوای قالب توشه اگر امکان داره راهنمای کنید برای حالتی که هنوز قالب رو نصب نکردم چطوری وبرای حالتی که قالب نصب هست باید چه کارکنم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما باید در فایل templatedetails.xml نام قالب را بین دو تگ <name></name> قرار دارد را تغیر دهید نام پوشه هم تغیر دهید و وباره فایل ها را زیپ کرده و مجدد قالب را نصب کنید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و vahid2star نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 92 سلام منظورتون از پوشه کدوم پوشه تو فایل زیپ قالب که پوشه برای تغییر نام قالب نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما منظور نام پوشه قالب شما واقع در مسیر template/ghaleb shoma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 92 باسلام بنده میخوام اسم قالب رو تغیر بدم ولی هرکار میکنم نمیشه منظورم همون اسم پوشه قالب هست که همه محتوای قالب توشه اگر امکان داره راهنمای کنید برای حالتی که هنوز قالب رو نصب نکردم چطوری وبرای حالتی که قالب نصب هست باید چه کارکنم باتشکر سلام روشی که دوستمون فرمودن هم جواب میده ولی این براتون راحت تره: برید افزونه ها و مدیریت قالب ها، زبانه ی "قالب ها" رو انتخاب کنید، روی قالب مورد نظر کلیک کنید تا صفحا ای شبیه به این شکل بیاد: نام جدید که مد نظرتون هست رو وارد کنید و روی کپی برداری قالب کلیک کنید تا قالب جدید با نام دلخواهتون ایجاد بشه موفق باشید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، محمدحسین میری و atkmilad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 93 سلام من تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم وقتی فایل zip رو آپلود میکنم خطای زیر را میدهد JInstaller: :نصب: فایل /home/........../domains/............./public_html/tmp/install_543c3063d5309/favicon.ico موجود نیست مشکل کجا هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) و راهی که آقای رامین گفتن هم انجام دادم این خطا را میدهد JInstaller: :نصب: فایل /home/--------/domains/------/public_html/tmp/template_copy_543cf048c47c1/favicon.ico موجود نیست قادر به نصب قالب جدید از پوشه (Temporary) موقتی نیست. ویرایش شده مهر 93 توسط khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی بدید. به هاست و جوملا هردو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 93 ببخشید ولی نمیتونم این کار رو بکنم کار شخصی خودم نیست برای یه شرکت ی هست اگر میتونید لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 93 من تونستم اسمش رو عوض کنم با هر دو روش ولی وقتی انتخابش میکنم برای تمپلیت سایت عکس بکگراند رو لود نمیکنه در صورتی که آدرسش درست هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آدرس سایت رو بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 93 وب سایت هنوز آپلود نشده است لوکال کار میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر