kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) سلام من تازه کارم و هنوز چیز زیای از برنامه نویسی نمیدونم میخوام یه سایت داشته باشم که مخصوص اس ام اس باشه یعنی کاربراش بتونن اس ام اس ها شونو با عضویت در سایت با پنلی که در اختیارشون قرار داده میشه ارسال کنن و کاملا متنی باشه با گزینه لایک !وپس از تاید مدیران به نمایش در بیاد من همچین اسکریپتی رو میتونم کجا پیدا کنم ؟ یا اصلادر جوملا همچین امکانی هست ؟؟ ویرایش شده تیر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" در هنگام ایجاد تاپیک عنوان مناسبی را برای آن انتخاب فرمایید / عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام دوست عزیز بله با جوملا هم میتونید این کارو کنید با جوملا هر وبسایتی بخواید میتونید راه اندازی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 سلام دوست عزیز بله با جوملا هم میتونید این کارو کنید با جوملا هر وبسایتی بخواید میتونید راه اندازی کنید راهنمایی چیزی طرح آماده ای ؟ افزونه ای ؟ خو به من بینوا کمک کنین اگه اسکریپت آماده دارین خوبتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لطفا" برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید و از ارسال پست اسپم خودداری فرمایید ! برای ارائه پنل اس ام اس به کاربر میتونید از سرویسهایی که برخی از سایتها بصورت اعطای نمایندگی در اختیارتون قرار میدهند استفاده کنید باقی موارد موردنظرتون بستگی به امکاناتی داره که در اختیارتون قرار میدهند . البته من ندیدم جایی همچین امکانی رو داشته باشه داخل نت جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 با سلام لطفا" برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید و از ارسال پست اسپم خودداری فرمایید ! برای ارائه پنل اس ام اس به کاربر میتونید از سرویسهایی که برخی از سایتها بصورت اعطای نمایندگی در اختیارتون قرار میدهند استفاده کنید باقی موارد موردنظرتون بستگی به امکاناتی داره که در اختیارتون قرار میدهند . البته من ندیدم جایی همچین امکانی رو داشته باشه داخل نت جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق منظورم پنل اس ام اس نیست یه چیزی شبیه این سایت رو میخواستم www.4jok.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام عذر میخوام ، متوجه سوالتون نشدم یک منو از نوع ایجاد مطلب درست کنید و سطح دسترسی آن را روی نویسنده قرار بدید دسترسی کاربر هم میبایست روی نویسنده قرار بدید اگر از قبل کاربرانی دارید که در گروه ثبت نام شده قرار دارند میتونید در قسمت تنظیمات کلی در تب سطوح دسترسی برای گروه ثبت نام شده گزینه ایجاد را مجاز کنید در اینصورت دسترسی منوی ایجاد مطلب را هم روی ثبت نام شده قرار بدید بدین ترتیب کاربر از طریق بخش کاربری سایت پس از لاگین قادر است تا مطلب خود را ارسال کند و انتشار هم فقط توسط مدیر سایت انجام خواهد شد اون قسمت لایک رو دقیقا" نمیدونم از چی استفاده شده ولی میتونید از پلاگین زیر استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/ratings-a-reviews/13146 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر