borna008 1 ارسال شده در تیر 92 سلام به همه دوستانپس از نصب جوم شاپینگ و در هنگام خرید از سایت -انتخاب محصول - در حالتی که وارد سایت نشده ایم -یعنی لاگین نکرده ایم- پس از کلیک کردن بر روی صندوق پرداخت ؛ جایی که باید اصولاً پیغام بدهد " باید وارد سایت شوید" (یاهمچین چیزی!) ارور token میدهد، البته پیغام، در قسمتهایی که فارسی، کاراکترهای ناخوانا نمایش میدهدضمناً برای لاگین از ماژول BT login استفاده میکنماگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saiona 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) دوستان ارور "درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید." هست که به صورت نا مفهوم در اومده لطفا کمک کنید منم مشکل دارم------------------------------------------------------------------------کسی نیست کمک کنه؟؟ببینید من حدودا یه چند تا کدشو پیدا کردماگه به جای پindex.php/component/jshopping/user/login?Itemid=0...از این آدرس استفاده کنیم در جومشاپینگ درست میشهindex.php/component/users/login?Itemid=0...منتها نمیدونم کجا رو باید ادیت کنم.لطفا کمک کنید خیلی واجبهممنون------------------------------------------------------------------------upمن منتظرما مدیران محترمطلفا کمک کنید ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" اسپم نکنید ! --- در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد ! --- پست ها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آخرین نسخه افزونه را از سایت سازنده آن دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid313 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آخرین نسخه افزونه را از سایت سازنده آن دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام بنده همین الآن دانلود کردم و باز همچین مشکلی رو دارم. البته تو هاست دارم روش تست می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid313 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من تو سایت خود سازنده هم نگاه کردم مشکل داره اما باز من نتونستم مشکل این token رو حل کنم!!! http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/forum/posts/11/5324.html?lang=en#3 متن رو جایگزین کردم اما همچنان بعد از زدن کلید پرداخت نهایی مینوسه: درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر