elyastel 9 ارسال شده در تیر 92 سلام خدمت همه دوستان من در اين سايت از جوم شاپينگ استفاده كردم، اما هنگاميكه ما دو واحد از يه محصول رو خريداري ميكنيم ، هزينه ارسال آن دو برابر نميشود ! و به ميزان يه محصول محاسبه ميكند!! علت اين قضيه چيه؟ آيا من بايد تنظيم خاصي رو انجام ميدادم !؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2100123 1 ارسال شده در تیر 92 سلام خدمت همه دوستان من در اين سايت از جوم شاپينگ استفاده كردم، اما هنگاميكه ما دو واحد از يه محصول رو خريداري ميكنيم ، هزينه ارسال آن دو برابر نميشود ! و به ميزان يه محصول محاسبه ميكند!! علت اين قضيه چيه؟ آيا من بايد تنظيم خاصي رو انجام ميدادم !؟ با تشكر دوست عزیز ممنون بابت این تاپیک خوبت من هم یه مشکل دیگه در همین رابطه داشتم اینه که مالیات ها رو حساب نی کنه داخل جمع کل نمی دونم برای ما هم همچین مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyastel 9 ارسال شده در مرداد 92 دوست عزیز ممنون بابت این تاپیک خوبت من هم یه مشکل دیگه در همین رابطه داشتم اینه که مالیات ها رو حساب نی کنه داخل جمع کل نمی دونم برای ما هم همچین مشکل هست سلام دوستان و اساتيد عزيز نظر و يا راهكاري براي اين مشكل ندارند!؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر