hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام جومینا یک ماژول پاپ آپ برای جوملا 1.5 منتشر کرده که بینظیره میخواستم بدونم نسخه مشابه به همین ماژول برای جوملا 2.5 منتشر شده؟ مهم نیست انگلیسی باشه یا فارسی فقط مشابه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما می تونید ماژول را دانلود کنید و نام انگلیسی آن را جستجو کنید این هم همان ماژولی که خواسته بودید http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes/24809 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 این ماژول اصلا کار نمیکنه بعید میدونم اصلا پاپ آپ باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2100123 1 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز این ماژول به درستی کار می کنه مشاهده می کنید که داخل سایت جومینا هم هست و خودمم هم نصب کردم به درستی کار کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 میشه دموتون رو بدید من ببینم؟دموی سایت اصلی رو نمیخوام همون دمویی که میگید نصب کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما دوست عزیز دیدن دمو که به شما کمک نمی کند شما وارد همون لینک افزونه در جوملا جهانی که دادم شوید بعد توضیحات سه تا عکس از نمای افزونه قرار داره عکس اولی از سمت راست را که از تنظیمات هست رو با تنظیمات خودتون مقایسه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) من افزونه رو نصب کردم تنظیمات رو هم انجام دادم اما پاپ آپ بعد از ورود به سایت نمایش داده نشد گفتم شاید روی قالب پیش فرض کار کنه اما متاسفانه عمل نکرد ماژول مشابه دیگه ای نمیشناسید؟ ویرایش شده تیر 92 توسط محمدحسین میری لطفن خارج از گود صحبت نشه/تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اینو تست کنید : http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes/17214 این هم تمام افزونه های مرتبط : http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 متاسفانه هیچکدوم از این ماژول ها مشابه نبود فقط یک دمو از یک پلاگین مشابه بود که پلاگینو نصب کردم رفتم تو تنظیماتش جایی برای نوشتن متن نداشت آقا محمد من خیلی وقته که تو انجمن هستم شما هیچوقط نشده به یکی از سوال های من جوابی بدید که خودتون قبلا ازاون امکانات استفاده کرده باشید!!! برام جای تعجب که مدیر انجمن با هیچ یک از امکاناتی که من خواستم تا حالا سرو کار نداشته باشه یا شایدم سرو کار دارید اما..... خواهشی که ازتون دارم اینه که وقتی به مشکلات رسیدگی میکنید یک جوابی بدید که مشکل طرف مقابل حل بشه ممنون میشم من منتظر جواب برای ماژول پاپ آپ برای جوملا 2.5 هستم مشابه پاپ آپ جوملا 1.5 که جومینا منتشر کرده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ببینید اگر کار نمی کنه حتمن مشکلی داره حدود 11 هزار افزونه در جوملا جهانی وجود داره و هر روز هم داره اضافه میشه کی تا به حال این همه افزونه رو امتحان کرده و تنظیماتش به خاطرش مونده؟؟ اما این افزونه این افزونه بصورتی کار می کنه که اگر دقت کرده باشید در جومینا هم حتی وقتی اسکرول پایین میاد و یک موقعیت پدیدار میشه نمایش داده میشه خوب شما یا موقعیتی ندادید یا موقعیتی دادید در سایت قرار نداره! یعنی در قسمت موقعیت ماژول یکی از موقعیت های فعال قالب تان را بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 آره این افزونه اسلایدی که شما گفتید بر اساس موقعیته که من همچین چیزی نمیخوام ماژولی میخوام که به صورت مربعی یا مستطیلی بعد از ورود کاربر 2 خط پیغم رو نمایش بده همین نه اینکه مثلا موقعیت بدم کاربر بکشه پائینه صفحه یا بالای صفحه بره به اون موقعیت تا پنجره پیغام باز بشه منم از شما نخواستم که برید تمام افزونه هارو امتحان کنید ناراحت نشید دوست عزیز امیدوارم منظورمو رسونده باشم که دنبال چه ماژولی هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر