hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام به تمام دوستان جومینایی عزیز من خیلی دنبال این کامپوننت میگشتم تا اینکه آقا مصطفی صفرعلی عزیز این کامپوننت رو به من معرفی کرد و منم تصمیم گرفتم این کامپوننت پر کاربرد رو فارسی کنم و تونستم 99.99% این کامپوننت رو فارسی کنم بعید میدونم جایی مونده باشه که ترجمش نکرده باشم اگر دوستان جائی رو دیدن که ترجمه نشده یا اشتباه ترجمه شده اطلاع بدن تصحیح میکنم. این افزونه یک کامپوننت است به نامUser Article Manager که به اختصار بهآن UAM نیز گفته میشود . این کامپوننت با جوملای 1.6 تا 2.5 سازگار میباشداما سوال اینه که این کامپوننت کاربردش چیه ؟درجواب باید بگم ، همه ما با منوی ایجاد مطلب پیشفرض جوملا آشنا هستیم ، ولیمشکل اینجاست که نویسنده نمیتونه بر مطالب ارسالیش مدیریتی داشته باشه یااینکه بتونه برای مثال لیستی از مطالبی را که قبلا ارسال کرده را ببینداما این کامپوننت کاراییش فراتر از این حرف هاست و به نویسندگان امکانات کاملی را عرضه میکند لینک دانلود نسخه فارسی شده 7 واکنش ها : fcmatoo، مصطفی صفرعلی، abnavazi و 4 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza903 1 ارسال شده در مرداد 95 گفته بودند که با این افزونه میشه به کاربر اجازه ارسال پست داد من اون رو نصب کردم و روی یک منواز وبساتم قرار دادم کاربر وارد منو میشه و وقتی روی ایجاد پست کلیک می کنم میزنه رکورد ممنوع لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 4 ساعت قبل, alireza903 گفت: گفته بودند که با این افزونه میشه به کاربر اجازه ارسال پست داد من اون رو نصب کردم و روی یک منواز وبساتم قرار دادم کاربر وارد منو میشه و وقتی روی ایجاد پست کلیک می کنم میزنه رکورد ممنوع لطفا کمکم کنید درود از چه نسخه ای از جوملا استفاده می کنید؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza903 1 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت پیش, RezaDindar گفت: درود از چه نسخه ای از جوملا استفاده می کنید؟ یاحق گفته بودند که با این افزونه میشه به کاربر اجازه ارسال پست داد من اون رو نصب کردم و روی یک منواز وبساتم قرار دادم کاربر وارد منو میشه و وقتی روی ایجاد پست کلیک می کنم میزنه رکورد ممنوع لطفا کمکم کنید 2.5 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza903 1 ارسال شده در مرداد 95 مشکلی در نصب اون نداشتم تمام تنظیماتش رو انجام دادم ولی وقتی با اکانت کاربری وارد میشم ارور ایجاد رکورد ممنوع میزنه ولی وقتی با ادمین وارد میشم می تونم خودم هر رکوردی دوست داشتم ایجاد کنم به نظر شما مشکل در سطح دسترسی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, alireza903 گفت: مشکلی در نصب اون نداشتم تمام تنظیماتش رو انجام دادم ولی وقتی با اکانت کاربری وارد میشم ارور ایجاد رکورد ممنوع میزنه ولی وقتی با ادمین وارد میشم می تونم خودم هر رکوردی دوست داشتم ایجاد کنم به نظر شما مشکل در سطح دسترسی هست؟ درود بله، به احتمال زیاد داخل کامپوننت تنظیمی برای سطح سترسی داره، روی دکمه تنظیمات کلیک کنید مشخص میشه، اگر نشد بایه سطح دسترسی دیگه توی گروه کاربری ادمین تست کنید. یاحق 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر